Októberben ismét Vármentés Vitányvárnál

Október 9-én, vasárnap kerül megrendezésre Vitányvárban a XI. Vármentő Nap.

Gyülekező: reggel 8:00-kor, a Tatabányai Rugógyár parkolójában.

Csatlakozz Te is!

Idén ősszel a már megtisztított várbeli területeken és a tavasszal kialakított sétaúton végezzük el a frissen kihajtott sarjak lemetszését. Ez nemcsak a jó és biztonságos körbejárhatóságot, de a terület átláthatóságát, valamint a későbbi helyszíni munkavégzések helyszíneit is biztosítja.

Az alkalom során a munkát megkönnyítendő, valamint a jó hangulat biztosításához különleges lángos készül a helyszínen a résztvevők számára.

XI. Vármentő Nap - Vitányvár
A munkához kérjük, hogy strapabíró ruházatot,  és cipőt viselj a sziklás, meredek terep miatt, valamint hozz magaddal munkavédelmi kesztyűt és megfelelő mennyiségű ételt és italt. Emellett ha tudsz, ágvágó- vagy metszőollót, kézi fűrészt is jó ha hozol. A vár és a reggeli gyülekezési hely, a Rugógyár parkolójának megközelítéséről, menetrendről itt olvashatsz.

Ha részt vennél, kérjük hogy szándékodat jelezd a program facebook eseményénél, vagy e-mailben a vitanyvar@vitanyvar.hu címen az előzetes létszámbecslés érdekében.

Ha érdekel Vitányvár műemlék romjainak megóvása, vagy ha szívesen vennél részt egy vidám hangulatú közös csapatépítő munkában, akkor gyere el Te is, és csatlakozz!

Szeretettel várunk!