20. Vármentés // október 17.

Csatlakozz Te is a 20. Vitányvári Vármentő Naphoz október 17-én, vasárnap!
Csatlakozz Te is a 20. Vitányvári Vármentő Naphoz október 17-én, vasárnap!

Idén is várunk Benneteket a Vitányvárnál, immár a 20. Vármentő Nap alkalmából! Csatlakozz, ha kíváncsi vagy, milyen a középkori falakat megszabadítani a mind visszatérő bozótostól, ha kirándulást kedvelő új társaságra vágysz, vagy ha szeretnél többet megtudni az évszázados erősség hajdani mindennapjairól, történetéről.

A dátum: 2022. március 6. vasárnap, Vitányvár.
Gyülekező: reggel 8:00-kor, a Tatabányai Rugógyár parkolójában.

Csatlakozz Te is!

A várban több éve tartó munkát folytatni szeretnénk a bozót friss hajtásainak sarjazásával, a szétdobál szemét összegyűjtésével és elszállításával.

A munkát megkönnyítendő a nap végén minden résztvevő számára helyben készült finomság készül, de a nap többi részére belátásod szerint hozz megfeleő mennyiségű enni- és innivalót.

A munkához kérjük, hogy strapabíró ruházatot, és cipőt viselj a sziklás, meredek terep miatt, valamint hozz magaddal munkavédelmi kesztyűt és megfelelő mennyiségű ételt és italt. Emellett ha tudsz, ágvágó- vagy metszőollót, kézi fűrészt is jó ha van nálad. Ha viszont inkább a fényképezésben leled kedved, a kamerádat se felejtsd otthon. A vár és a reggeli gyülekezési hely, a Rugógyár parkolójának megközelítéséről, közlekedési menetrendről itt olvashatsz. A program várhatóan délután 4 óra körül fejeződik be.

Ha részt vennél, kérjük hogy szándékodat jelezd a program facebook eseményénél, vagy e-mailben a vitanyvar@vitanyvar.hu címen az előzetes létszámbecslés érdekében.

Ha érdekel Vitányvár műemlék romjainak megóvása, vagy ha szívesen vennél részt egy vidám hangulatú közös csapatépítő munkában, akkor gyere el Te is, és csatlakozz!

Szeretettel várunk!